Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljuger

Du säger att du vill ha mig för evigt .
Det vill du inte .



Du säger att jag är det bästa som hänt dig .
Det är jag inte .


Du säger att du hatar att vakna upp på morgonen när jag itne ligger bredvid .
Det gör du inte .


Du älskar .
Ja det gör du . Du älskar någon annan . Det gör du .
Och då ska jag lämna plats . Åt flickan som betyder mycket mer än mig .




Fri vers av LETMETRYDIE
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-01-07 05:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt vackert skrivet,
just det: du säger att du vill ha mig för evigt..osv
jag börjar undra alla säger så och kanske är bara förevigt
en viss tid, så länge det varar och olika lång tid x)
whatever glöm det jag skrev!
fint i alla fall =)
2007-01-11

    Camillaa
Tilltalande,
kan relatera till detta

/ C
2007-01-07

    M
Det är så hemsk att bli bortvald. Bra skrivet.
2007-01-07
  > Nästa text
< Föregående

LETMETRYDIE
LETMETRYDIE