Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vet .

Jag vet
det är dumt att drömma
om nåt som sen länge är slut
men det är alltför svårt att glömma
allt jag vill är att det blir som förut

Jag vet
det gör ont att minnas
minnas allt vi haft
men det är allför svårt att glömma
det är svårt därför att

jag tror jag älskar dig
jag tror jag hatar dig
jag tror jag inte vet




Fri vers av LETMETRYDIE
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-01-16 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LETMETRYDIE
LETMETRYDIE