Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

Hjärtat . Det är tungt . Jag har inget hjärta . Jag känner mig som ett tomt skal . Allt har släppt och flugit ut . Nu är jag ensam . Helt ensam . Önskar att jag fick vara i din famn . Att du kunna dra bort mitt hår i från ansiktet och säga . - Det är bra nu . Jag är här hos dig . Jag vill det . Jag vill avra hos dig . Hos dig känner jag mig trygg .




Fri vers av LETMETRYDIE
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LETMETRYDIE
LETMETRYDIE