Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för gallerister...


dagens tavla




snälla....kan Du säga mej.... var strömmade smältvattnet om våren... innan människan uppfann floden...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-01-07 10:21



Bookmark and Share


  Lollitta VIP


FUNDERARRR...........jätte bra frågaaaaa!!!!!!!!!!


+++++
2014-11-19

  glittertindra
det kan nog bara smältvattnet svara på... :) filosofiskt
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk