Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du känna doften?


Doften av en himmelsk drog

Sinnessvag
Doftar jag
En skönhet
Lite diskret

När blodet
Vrider sig
Känns modet
Olikt mig

Är jag tragisk?
Kanske hatad
Effekten är magisk
Aldrig ratad

Älska vår gåva
Som himmelen
Vill lova
Att vi får igen

Kriminell doft?




Fri vers av liten_snopp
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-08 00:52



Bookmark and Share


  Tin@
Mycke bra
2007-01-08

  Freeman
Jag känner....dina ord doftar mer än du tror! Så bra skrivet!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp