Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inramat


dagens tavla






* du må rida dromedaren till oasen ... men du kan aldrig tvinga den att dricka...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-01-08 08:25



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Så sant som det är sagt
2007-01-09

  glittertindra
tack och lov att den fria viljan finns :)
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk