Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasiga tankar

Trasiga fingrar river i mitt inre
river sönder mig inifrån
gnager på mitt hjärta

jag kan inte släppa,
kan inte glömma

dina spår på min hud
överallt
jag känner dig fortfarande

tårar
av is








Fri vers av Knas_
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-01-15 20:22



Bookmark and Share


  Markattan
Tungt och sorgligt, men mycket snyggt och dramatiskt framfört.
2005-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_