Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång ett frö...



Med
hjärtats fingrar
känner
hon

det
första fröets
lyckligt varma
spridning






Fri vers av Micael Axelsson
Läst 698 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-08 18:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert frö ! :)
2011-03-06

    Erika H
det första fröet
som såtts i kärlek
hur det först
hittar roten in
vänder sig mot ljuset
letar sig uppåt
nuddar ytan
och spräcker sig fri

vackert och stämningsfullt
bilderna kommer om händer lite jordiga men varma, smekande, kärleksfulla
mm tycker om din text
erika
2007-01-20

    Lindizz
väldigt bra skrivet
2007-01-09

  Azerola
Ja det sprider värme genom minga fingrar ut till varje fingertopp.
2007-01-09

    ej medlem längre
Mycket vackert
2007-01-08

    Sofia HM
Ååh, så pirrande härligt! Denna var underbart lekande skön *ler varmt*
2007-01-08

  sockerspöket
Det skulle kunna bli en vacker trädgård, med hjärtats varsamma smekningar. Fina meningar som fyller en med värme.
2007-01-08

  Lilla My* VIP
Med hjärtats fingrar*
Fint, varm och vackert diktat!
2007-01-08

  Cris
jisses.. vad vackert.
jag känner nervtrådarna inne i mig röras
2007-01-08

  Nina V A
Aaah spirande, varmt omfamnande lyckokittling
2007-01-08

  ia VIP
lycka
värme
att se något gro
spänning och förväntan
allt på en gång i dessa få rader...

magiskt som ett frö *ler stort*
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson