Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relativitetsteori

 

Allting är ju relativt

 

Det beror ju bara på hur

man ser på saken

 




Övriga genrer av nettizen
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-01-09 06:19



Bookmark and Share


    Lindizz
kloka ord...
2007-01-09

  Söder
Ett litet klokord, såhär på morgonkvisten... *ler*
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen