Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärletråd

 

Dagar fyllda

som pärlor i burk

en efter en passerar

träs varsamt på silvertråd

 

Dagar blir till veckor

och burken fylls på

 

När tråden inte längre glänser

silverskinande grå

 

Då dagarna blivit till år

 

Då när pärlorna skiftat färg

sprakar i kristallgnistrande

nyanser av pärlemor och isblå

 

Då har tråden blivit till guld

Och man har i livet

hittat rätt linje att gå

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 896 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-30 18:15



Bookmark and Share


    sunnanvind
Älskade vän...så vackert! *Bokmärker* här!
2008-06-01

  devilsangel
Det här var vackert...mycket bra trätt på silvertråd :)
2008-06-01

  Thommy
Jag tyckte om din text, den var vackert berörande.
2008-06-01

  Michaela Dutius
Det sprakar av vackra färger om din text.
Mycket berörande och mycket vacker
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen