Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gupp


Farthindervarning !

En fisförnäm engelsman
såg inte skylten




Bunden vers (Haiku) av Lany
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-09 21:53



Bookmark and Share


    steffe struts
Kul! Han kanske flydde från skylten

"Bad Camping"...

stefan
2007-01-10

  Daniel_78 VIP
heheh :)
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany