Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i all hast

 

 

Sinnligt kvinnlig

Rörd och berörd

Kittlad och lockad

nyfiken......

 

Inte vacker inte ful

oftast ganska kul

fortfarande nyfiken...




Övriga genrer av nettizen
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-01-09 22:08



Bookmark and Share


  Söder
Trevlig, kort och lockande dikt. Härligt...
2007-01-09

    Lindizz
underbar text
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen