Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan sekunderna låg vår evighet.



Lena spensliga fingrar
smyger sig sakta in
mellan mina varma svettiga

Hjärtat håller ett par
tysta sekunders evinnerligt
eviga andetag
då allt


står still


Innan
jag åter
förs tillbaka
in i tidens takt
pulserar hjärtat
snabbt ikapp
de evigt långa sekunder
som den aldrig glömt
under våran

resa





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 764 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-10 18:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så underbar! :)
2011-03-06

  Seriösapoetersbov
ahhh.....vilken härlig känsla.
Får mig att tänka på när jag senast var förälskad.

Du fångar känslan av evigheten som bor i sekunden ( mellan sekunderna snarare) på ett fantastiskt sätt.
2007-01-26

    sunnanvind
mycket vackert!
2007-01-20

    Erika H
bara titeln... förföriskt varm
och hur tiden bara kan stå stilla
när man är så nära
när blickar och händer talar
i mötet så heligt

kärlekssvepande ord, mitt hjärta ler
vackert Micael
mmm
erika
2007-01-20

    NoMi F
En känslfullt skriven dikt
Kärleksfull
Känns fin och varm
Ömhet genomsyrar dikten
2007-01-20

  Manal
en välskirven vacker öm dikt.
2007-01-11

  KonstigaKatter
... och minnesbanken har sin skatt... "ett par tysta sekunders evinnerligt eviga andetag"... Gillar hela dikten och markerar "pulserar hjärtat
snabbt ikapp"!
2007-01-11

  Azerola
Du fyller alla våra hjärtan i brann. Vacker och rörande! Perfekt helt enkelt.
2007-01-10

    Lindizz
väldigt bra skrivet...
2007-01-10

  sockerspöket
*drar efter andan* slutade andas när jag läste den här, så många fina ord som skapar en riktigt vacker atmosfär
2007-01-10

  ia VIP
dina ord får mig att andas still
känner verkligen just den där sekunden

precis så är det,
så lite som är så underbart, njutbart...
*mållös*
2007-01-10

    ellabella
Ord som gör läsaren mållös,
men ett litet leende leker på läpparna.
Ord om det vackra, en delad evighet,
så nära, känna ett annat hjärta slå.
Fina ord, titeln är underbar...
2007-01-10

  prinscess VIP
oooh den här var fin
och fylld med innerlig kärlek
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson