Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tobias

 

sitter med ånger
tveksamhet
kan inte glömma
jag var så blyg
en enda stund i mitt liv
ville inte förstöra
för oss
jag var så lycklig
i dina armar
du har glömt mig
jag var vem som helst
eller minns du?
vad är det jag klamrar efter
själslig lycka?
jag sårar någon
med dessa tankar
han får inte veta
men du finns
i mina tankar
ingen får veta
men du finns
mitt livs passion
som jag aldrig fick...




Fri vers av Anno 1977
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-01-10 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno 1977