Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick

Ett ögonblick fick mig att bli befriad

från ångest, vemod

En riddare från svunna drömmar

sökte upp mitt innersta

Aldrig har ljuset varit så nära

i svindlande, hisnande flykt

Mitt medvetna jag försvann

kraften berusade, flöt

Rispade in siffor på din arm

förenade mig med en annan kropp

Ge mig ett ögonblick igen

själen väntar på befrielse...




Fri vers av Anno 1977
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-01-11 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anno 1977