Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite eftertankar bara

 


Jag

är som den

nyfikna lilla ekorren 

Jag flänger gärna runt och 

spanar på

min

omgivning

och

Tycker det är

intressant att få se

hur andra tycker och tänker

och fungerar i det alldagligt vardagliga

Alltid lär man sig nåt nytt och det

är aldrig försent att lära

Jag är nog ibland

lite för modig

och

kastar mig

in i leken utan att

tänka mig för men det

leder å andra sidan till att  man

lär sig mycket om stort och smått och det

är det som hjälper en att utvecklas

och lära sig förstå att min

verklighet kan skilja

sig enormt

från 

någon annans

Livet är ganska så intressant

när man tänker lite

närmare

efter 

 




Övriga genrer av nettizen
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-01-10 21:04



Bookmark and Share


  Thommy
Här bara strömmar dom kloka orden. Jättebra dikt
Söt bild på ekorren
2007-01-11

  Ronny Berk
jag tycker om Dina bilder... bildspråkligt .. och på ekorrar
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen