Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alexander<3


to Alexander

du va bara ett barn gubben... bara ett stackars barn.... ett barn som behövde hjeelp...ingen brydde seii... ingen hjelpte deii... inte brydde seii,,, du ville inte säga ngt... jag hörde deii Aless... hörde deii.... men de va försent...inget samarbete efter alla som krossade ditt hjärta...så kalla människor... stampade på de och gav tebaka de... helt känslokalla...jag brydde meii, som många andra... men du ville inte.. du lovade att VI skulle klara de... du lovade meii... och jag lovade deii... att jag skulle döö om du dog...nu eh du dööd.... vrf tog jag inte mitt liv?.... VRF?!... jag älskar deii... kan inte leva me att du eh död.... kan inte de bara.... jag tror jag kmr försvinna snart dåå.... jag tror faktiskt de.... vill vara me deii...så inte dom andra änglarna där uppe dömmer deii fel...som dom djävularna här på jorden... jag ska skydda deiii...




Fri vers av Puck
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-01-11 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Puck