Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lervälling


En mätt engelsman
stelnade till vid frukost

vid brickinlämning




Bunden vers (Haiku) av Lany
Läst 461 gånger
Publicerad 2007-01-13 16:20



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
haha, jag vet inte. men den här är kul, jag ser det framför mig. ;)
2007-05-26

  Sanningsägaren VIP
Så jäkla bra Lany!
Du har tusen olika
tolkningar i denna
nja, men en hel hög
I love It!
:)
Tack!
Åsa
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany