Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns faktiskt symbolik, hur simpel dikten än verkar.


Vampyrernas sista natt.

I skogen full utav drömmar,
de dansar de förlorades vals

Renrasiga vampyrer,
som suger för fulla halls.

vi hör inte sången som spelas
vi hör inte tonerna alls

Vi vet bara att vi finns här
här och ingen annanstans.

Vi dansar i högmod,
fri från synd och fördärv.
Vi biter varandra,
full av tusentals ärr.

En ensam pianist sitter och spelar,
han spelar en glad liten vals.
Men när han fått betalt och gått hem,
skall han glömma att han spelat nått alls.

För ingen skall nånsin få bevittna,
de nordiska vampyrernas fall.

Och deras sista natt skall vittra
ut i ingenting alls.




Fri vers av Camouflagebyxan
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-01-13 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camouflagebyxan
Camouflagebyxan