Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... så kom in där det är varmt




Skrapar
på skorpan
i din hud
om allt
du sagt till mig
för att se
hur du väljer
att stanna
men

Du
väntar
vid en tom
kylig hållplats
bara
för att din egna rädsla
håller dig
kvar

Ser
in i ögats
vita
där det var
ett blödande sår
av
iskall tystnad

Stillsamt
strilar tårar då jag
förstår
att
det är för att
skydda
mig

men
det är för sent
för jag
har redan
sett

Dig





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 1006 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 14:57



Bookmark and Share


    Erika H
ja det finns en värme i din dikt
en värme som kommer mjukt
vemodigt vacker
och en stilla längtan hänger kvar....

vackert skriven och uppställd
gillas
erika
2007-01-18

    Lindizz
otroligt bra..din text berör ...fin och bra flyt...
2007-01-15

  ia VIP
känns som om dina ord kryper in
under själen
så vackra ord
formulerade till en förhoppning
som ger känslan av lycka

trots att det finns något sorgligt
så är det en övertygelse

en inbjudan.."kom in"

underbar!
2007-01-15

  sockerspöket
Sorgsen.. men ändå stillsam och vacker!
2007-01-14

  Nettan
Att läsa denna text ger mig en skön och hoppfull känsla....mycket varm och finstämd!
2007-01-14

  Lilla My* VIP
*Applåderar*
Varm, fin, härlig poesi...gillar din textuppställning o så den underbara titeln
"....så kom in där det är varmt" Strålande!!
2007-01-14

  Mmm
Vackert...känner verkligen igen att stanna kvar av rädsla, något som gör att man missar så mycket kärlek...hoppas hon tar nästa buss som kommer, för när hon kliver av finns ju din varma famn där!
2007-01-14

  prinscess VIP
den här var fin
värmande ord
2007-01-14

  KonstigaKatter
"... för jag har redan
hittat dig..."
Där det är varmt varmare blir det och kylan blir främmande - rädslan/väntan/steg bakåt som skydd fungerar då...
2007-01-14

    Gyllene Varg
Det finns en smärtsamt innerlig känsla i dina ord. Man kan inte låta bli att beröras.. sorgsenheten.. väntan på att inbjudan ska besvaras.. mycket varckra ord, innerligt.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson