Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en typisk arbetsskada....trots helgledigheten...


ögonser







..... även dårens ögon har tindrat
under den barndomstid

när dåren trodde
att alla människor var dårer..




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-14 18:36



Bookmark and Share


  BitterSweet
Fy för fasen........... också denna dikt är sååååå bra... Vilken tur att jag upptäckte dig!
2007-01-16

  glittertindra
med ett glitter i mitt öga konstaterar jag att alla har vi något dåraktigt inom oss.. även när vi blivit vuxna... barnet inom oss får ögonen fortfarande att tindra...
2007-01-14

    Lillemor
Även den dåren växte upp o blev stor. Hur blev han? Cyniker?
Kul text.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk