Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min lilla vän, Nina.


Borta...

Om du hade stannat lite längre kunde vi ha varit vänner.
Om du inte hade gett upp skulle du va kvar.
Om du ändå kunde förstå att jag bryr mig.
Om du ville så fanns jag där för dig.
Om du ändå kunde förstå hur jag saknar dig.
Om du ändå visste...




Fri vers av teresia
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-01-19 16:53



Bookmark and Share


    Malin Johansson
mycket smärtsam dikt... men minnen lever vidare och en dag kanske du kommer le åt minnena ni skapat med eran vänskap...
2005-01-19
  > Nästa text
< Föregående

teresia