Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under

Jag satt och väntade på att du skulle förstå
Och så efter en sekund, så var du där.
Du stod och tindrade med dina ögon som om du hade sett världens under.
När man tittar i dina ögon så käns det dom om man dyker från den största klippan i det största havet. Så mycket glädje, Så mycket hopp. Allting käns så glatt nu.
Allting käns så bra.




Fri vers av teresia
Läst 507 gånger
Publicerad 2005-01-31 18:24



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, andra människor och deras djupa blick kan ha den effekten att man fylls av glädje och bubblande, härliga känslor. Fint!
2005-10-02

    tinky-winky
Jga känner mig hedrad över att få läsa denna vackra dikt!! Den är som en blomma som inte slagit ut!!! Detta har du lyckas med! Jag gillar den starkt! Jag blev mycket berörd! Är det verkligen sant? Så skulle jag också vilja känna......
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

teresia