Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Jag går ner för gatan som ingen har gått på.
Jag bara går och går.
Tittar mig inte för.
Bryr mig inte om de andra som skriker efter mig.
Bara går.
Om ingen är i vägen, så vet jag nog att jag hittar fram till havet.
Där ska jag sitta och bara tänka på dig.
På dig, när du står i vattnet och ler.
Till mig.




Fri vers av teresia
Läst 599 gånger
Publicerad 2005-01-31 18:30



Bookmark and Share


  Missi VIP
mycket vacker. gillar säkerheten. att havet är ditt mål. fint!
2006-02-07

  Markattan
En fin beskrivning om vandringen ner till havet och till härliga tankar. Fint!
2005-10-02

    bestående
så fint skrivet tjejen.
2005-03-16

    tinky-winky
Detta var helt underbart!!! Du börjar bli en riktig poet Teresia!!! När ska du ge ut din första dikt-bok? Eller har du kanske redan gjort det!! Du är en stjärna! Jag önskar att jag vore hon som bara gick och gick till havet! Är du henne? Eller är hon bara en dröm? Underbart beskrivet!!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

teresia