Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en nonfigurativ tavla... inte värd sin ram...men... jag blir orolig när vänner bara försvinner..


doftspår





.....även bland de vackraste av människor
dom med skönhetens strålande ögon

med ordkraftiga käkar

- - - förmärks den dåliga andedräkten
under gynnsamma vindförhållanden




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 763 gånger
Publicerad 2007-01-16 07:50



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ordkraftiga käkar


____________________+++++
2013-11-04

  Arwen
coolt! Ett slag mot eliten...! Skönt. Alla är vi bara människor. Gillar slutet.
2007-01-17

  Sanchez VIP
"med ordkraftiga käkar", det var fint sagt
2007-01-17

  Annette Andersson
Mycket bra! Kan tolkas på flera olika sätt...om jag tolkat rätt? Läser den om och om igen för att greppa det ogripbara....
2007-01-16

  BitterSweet
Vem är den vän som försvunnit? Men om han/hon tog med sig sin dåliga andedräkt, var det kanske lika bra!?*s* Jag gillade verkligen denna lilla dikt!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk