Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betan


Alien déjà vu

Våran mörka ek blev lysande neon
Den transporterade oss mot skärmen
Andetagen ersattes av en demon
Och blodet försvann från tröjärmen

Jag älskar dig
Du älskar mig

Allt som inträffade var så bekant
Rösterna blev mörkare på scenen
Boffy.B drog bort foten från en brant
Alla kände vi hur det skakade i benen

Vi två blev plötsligt flera
Drog vingarna ur lera

Med armarna i luften flög vi uppåt
Ett mirakel, en aliens schizofren
Det var en uppenbarelse vi uppnått
Och den smutsiga själen blev ren




Fri vers av liten_snopp
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-01-16 09:20



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Drömlikt...

"Vi två blev plötsligt flera
Drog vingarna ur lera"

är min favoritstrof.
2007-01-17

  Freeman
Härlig dikt, speciell och levande!
2007-01-16

  Christer Eriksson
första stycket är det bästa, sedan tycker jag man låser sig lite när man skriver i rim, men det är bara min åsikt.. summa summarum bra..
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

liten_snopp
liten_snopp