Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt underbara bonusbarn har öppnat dörrar jag trodde var låsta.
jag får äntligen låta livet leka, på alla sätt :)



Mötet med mitt barn

 

jag har hittat mötet med mitt barn

i ett möte med ett annat barn 

jag föll pladask i alla mina förbud

mitt underbara självklara bonusbarn....hihi

jag hittade mitt eget barn i mötet med henne

mitt motstånd mot barn som jag trodde handlade om

oviljan att ge upp min egen tid 

oviljan har handlat om att jag inte har fått bejaka mitt eget barn


jag njuter av att vara barnslig och leka och busa.

gå över stan iförd en partyhatt med glitter för att jag vill

hoppa och skutta hand i hand

 

för första gången kan jag säga livet leker och verkligen mena det

 

på "allvar"

 

LER 

 

 

 




Fri vers av Nova-Liv
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-01-16 09:23



Bookmark and Share


  EmiRa
Gott...gott...känner igen...
2007-01-19

  Mangal VIP
Blev glad över att läsa detta. Grattis!
2007-01-16

  Rachel Roth
en riktigt gladdikt...!!
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv