Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gravitation

du hänger
från mina skuldror
tyngd över ryggen

kupar mina händer
med en lätt krökning
över nacken
min blick sänker du
fäster i marken

grus

jag ser på mina skor
skuggan faller
lång av dina fötter
som dinglar lätt
över
bakom mig

du är perspektiv
inget mer än konkret fast
fast 
som fastnat
håller i tyglarna

som jag släppte
för länge sedan





Fri vers av Fröken fauna
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-16 13:23



Bookmark and Share


  aftermath
märkligt skön läsning som väcker tanken.
musik.
2007-01-17

  Talema
jag gillar den här! alldeles lagom otydlig.
2007-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fröken fauna
Fröken fauna