Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hegemoner

 

förbannade
hela staden är
full
av hegemoner

 

värre
än  hundarna
deras revir  är inte våta
drypande
nej under
all deras värdighet
vore väl
urin
över varje trottoar
bar   knä   nacke
kvinnorna
de kysser

 

hegemoner

 

vakt
över varje tröskel 
hud   hår   slemhinna  
hand
över hand
och
nej
hennes hår har nu
fallit
likt en gardin
ned över
ansikte och läppar
han smeker bort

 

och

 

"jag skulle vilja
bränna en skiva
åt dig"

 

för han
vet
om musik den där

 

hegemonen

 

så hon
ler
hela tunnelbanevagnen
ler

 

och världen
ler
fylld
av jävla hegemoner




Fri vers av Fröken fauna
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-01-17 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken fauna
Fröken fauna