Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

 

du har lyssnat
spännt
när jag sa
för alltid
alltid
jag väntade med alla ytterkläder på

 


 

hela skogar omkring oss
så föll de
vågor av timmer
timmar
jag väntade medan dammet i skorna yrde

 

 

alla rörelser sprang fram
före ljudet
inget annat
än
dina handlingar
under tystnaden

 

 

jag väntade




Fri vers av Fröken fauna
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-01-22 16:48



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
bra och fint
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fröken fauna
Fröken fauna