Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag vet... men har inget annat för mej...


uträknat



.....hur jag kunde räkna ut att Carola spelar handboll....

jo... hon sjunger ju hela tiden om hjärta o smärta...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-01-17 12:30



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Hihihi, den va fyndig!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk