Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tilldig

Du står där och ser på mig.
Dina ögon...stora.
Mina ögon är blanka.
Jag biter mig hårt i läppen.
Det gör ont.
Men jag måste bita, för att hålla tårarna borta.
Först när jag vänder mig om och går,
så tränger de fram.
Dessa stora, brännande tårar.

Förlåt.




Fri vers av Teop
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-05-13 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop