Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kalla hjärta

De frågade varför hon frös;

Hon svarade;

Det är mitt kalla hjärta som kyler ner mig.




Fri vers av Kinderägget_
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-01-18 00:08



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Enkelt och bra som säger så väldigt mkt..
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Kinderägget_
Kinderägget_