Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtan

Smärtan, den i min själ,

Den i mitt hjärta, i min kropp och i mitt psyke,

Så underbar, så len och bara så vacker,

Jag njuter inte av den,

Jag lever på den, åh denna underbara smärta.




Fri vers av Kinderägget_
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-01-18 00:09



Bookmark and Share


  Lillali
Jag blir ledsen när jag läser det du skriver. Vet inte om det är bra eller dåligt. Duktig är du i allafall på att beröra
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Kinderägget_
Kinderägget_