Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En höjd skål av Känslor

 

Din självgode fan
ge mig ingen
kram utan att
ge av din
värme

Ge mig då hellre
ett glas
av din frostigt
kyliga
kärlek

Men,
låt oss skåla
tillsammans,
om jag nu
är så fasligt
svekfull

Så höj
dit jävla glas,
höj det nu
och drick
i bitter
ömhetslängtan

Ty jag
jag bjuder dig
inget annat
än skålandet
av min
nakna
själ





Fri vers av Micael Axelsson
Läst 706 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:33



Bookmark and Share


  KristinaE
.. känner hur det svider i själen .. ögonen kolsvart kisande genom smala springor när skålen fullbordas.. urrr...
2007-02-24

  Hating
sjukt bra!
2007-02-13

    Erika H
mm ren njutning
så vackert skrivet
tonen är precis rätt
bitter, sårad och arg
mycket välskriven
erika
2007-01-20

  sockerspöket
Starka raka ord som vet vart de träffar! sista raderna satt verkligen perfekt!
2007-01-19

  Mangal VIP
Myckert snyggt! Härligt skrivet. Rakt in i hjärtat.
2007-01-19

    Gyllene Varg
Varje ord är som ett piskrapp, som träffar sitt mål.
Av någon anledning fastnar jag för näst sista stycket..
I denna dikten, lyckas du med ord
skapa känslan av ett cilice..
2007-01-19

  Lilla My* VIP
Applåderar!!
SNYGGT!!
Sista versen svider!!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson