Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fänrik Stål och glädjeflickor



Jo, jag vet,
män säger och gör de mest befängda saker,
om man inte är där och filtrerar.
En helt onödig information var när en kärleksfull pappa
bestämde sig för att recitera Fänriks Ståls sägner
för sin sjuårige son medan mamman var på BB.
Med stor inlevelse och myckenhet av BLOD.
Lämplig godnattsaga när inte mamma
fanns tillhands att trösta.
Och, dessutom, som varje god far, tog han sitt ansvar
och passade på att lära honom lite om
\"blommor och bin\". I det här fallet använde
han prostitution som exempel på hur
\"kärlek\" mellan man och kvinna kan se ut!
Denna information ansåg sig sonen
givetvis generöst nog att hans kamrater skulle ta del av.
Som dom genast spred vidare till sina föräldrar
och i skolan....

Suck. Jo, pappor kan dom.

Det var bara det jag ville säga.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-01-18 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP