Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt jag skrev för några år sedan tillägnad min väckarklocka. Publicerad för första gången 2004-02-11.


Tick Tack

\"Tick, Tack, Tick, Tack\"
Ta ditt pick och pack och stick, tack!




Fri vers av Fisknils
Läst 571 gånger
Publicerad 2007-01-19 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fisknils