Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillhör väl inte de bättre dikterna jag skrivit direkt, men jag ansåg ändå att den kunde vara värd att publiceras åter igen. Publicerad för första gången 2004-04-29.


Revelation

He beams...
...yet nothing is going his way
He dreams...
...saving problems for another day
And redeems...
...all those things he forgot to say

Yet somewhere deep inside...
...where only emotions reside
Something does indeed abide...
...the longing for his former bride...




Fri vers av Fisknils
Läst 622 gånger
Publicerad 2007-01-19 05:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fisknils