Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de första och - enligt mig själv - bästa engelska dikter jag skrivit. Ta inte budskapet för allvarligt/bokstavligt. Publicerad för första gången 2005-02-02.


Dear God

Our so called humanity...
...is based on your frustration.
Pointless is the vanity...
...that brings us our salvation.
What you call profanity...
...is defined as our creation.
Sane is but insanity...
...for you are our damnation.




Fri vers av Fisknils
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 05:28



Bookmark and Share


  Aenima
den är ju så rätt. klockren.
2008-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fisknils