Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... eller...en välsmakande anrättning...på matsedeln... rättare sagt... dagens rätt...var god...det är serverat...


kulinariska läckerheter..




..... raggmunkar sägs vara klosternunnornas våta dröm...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-19 15:55



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
klosternunnornas våta

dröm...raggmunkar läckerheter..


___________________+++++
2013-11-04

  Connie
Ett kulinariskt grovhånglet är inte fy skam ;)
2008-07-17

  BitterSweet
Gillar BÅDE våta drömmar och raggmunkar, men fan vet om jag kopplar samman dem!!?*s* Men så är jag ju ingen nunna heller...*s*

Du är obetalbar!!
2007-01-20

  Cris
*asg*

vad annat kan man säga... kul
2007-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk