Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en tanke


tidens strömmar

tidens orubbliga strömmar
den får tag i allt o alla
ser många som försöker simma mot strömmen
omedvetet gör väl även jag det
men i slutändan
är det bara att blunda och förvandlas
till drivved




Övriga genrer av taan
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-01-22 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taan