Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmmm... missnöjd med titeln


hon talade

hon talade
och jag såg gud
eller blev jag bländad?
mina sinnen alltså,
alla utom synen
konstigt nog

svårt att skilja
på rätt och fel
alla frågor
rätades ut till
långa, osammanhängande
meningar
tvärtemot vad mina tankar
egentligen ville ha sagt




Fri vers av taan
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-01-21 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taan