Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


tystnadstortyr

jag träffade dig igen för några dagar sen och allt var bra
och vi satt därute och kollade ner på alla andra, och kaffet var varmt
och vi pratade och talade och lyssnade och hörde
sen så kom bussen och allt försvann bakom mig

fullkomlig tystnad

det sista jag hörde av dig för några minuter sen
på andra linjen, på andra sidan natten
jag tvekade och mitt hjärta förlorade talförmågan
du lovade att ringa men hoppet rann ut i sanden

du ringde aldrig upp




Övriga genrer av taan
Läst 384 gånger
Publicerad 2005-03-14 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taan