Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå himmel

Jag sitter i min evighet,
ensam
Dit ni aldrig kan nå,
där alla svar finns
Jag tänker på en blå himmel,
minnena jag aldrig kommer att få.
Ni avundas eran bild av mig,
men jag skrattar åt er
fruktlöshet.




Fri vers av taan
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-01-21 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

taan