Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd blues

Mitt blodröda läppstift har





sprungit läck



och är nu ute och leker
i min mungipa
för att

ja du kysser mig.




Fri vers av jaghetersara
Läst 1401 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2007-01-21 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin!
2012-05-08

    ej medlem längre
härlighet!
2010-08-10

  eelinpersson
aplåder.
2009-10-28

  Junibarn
Haha, så fucking perfect. Inte konstigt på stjärnan.
2008-06-20

  Louise. J
NICE NICE NICE!
2007-12-14

  Just Emotions
applåd*
2007-10-15

  verkligen
fasen vad bra den här är.
åh jag har läst den massa gånger. trodde jag kommenterat men det hade jag inte.
sluter är så\" jag-skulle-kunna-lägga-ut-en-lång-poetisk-utläggning-om-detta-men-äsch-jag-säger-bara-som-det-är\" du är värd den där stjärnan
2007-08-30

  Ola Rydberg
Underbar text
2007-08-30

  sevenmoredays
GRAAATTIS :D
2007-08-29

  thyme
jag är helt kär i den här. jag älskar titeln. och själva dikten off course. :=)
2007-08-29

    Sony
Eftersom jag gillar blues så förstår jag precis vad du menar...
2007-08-12

    Nudelslabb
vad jag längtar efter honom när du skriver sådär bra.
nu fick du mig att längta efter rött läppstift och rockabilly också ;)

skitbra skapelse
2007-08-05

    ingensoldatdirekt
söt, söt, söt. håller inte med carmie. Det ska helt klart vara ett \"ja\" vid ja du kysser mig.
2007-06-19

  andreawolf
sprungit läck. det är genialiskt!
och rubriken är kärlek.

puss
2007-06-05

    crapcat
rubriken är ju verkligen wow!
och dikten är ju sådär tuff/söt
sådär glansröd
men jag tycker slutet kanske skulle vara bättre såhär:

\"ja

du kysser mig\"

fast jag vet inte... det spelar nog inte så stor roll...
2007-05-25

    bottle of pop
vad snyggt. jag gillar titeln. ja, hela dikten iofs. :)
2007-05-23

  sevenmoredays
Du är sjukt duktig.
Gillar denna jättemycket!
2007-05-04

    stellaa
vilken söt liten dikt, man blir alldeles varm :) fint skrivet =)
2007-03-21

  carmie
åh den var sööööööt
som lingondricka
haha

men jag gillade inte ja:et här;
\"och är nu ute och leker
i min mungipa
för att

ja du kysser mig\"

fräschare utan ja:et, avskalat och friskt
2007-03-08

  Freya
fisfreya tycker inte om kärlek
fast hon måste erkänna att den här var charmig och fin.
2007-02-21

  Paraply
klockren.
usch vad jag älskar denna, hela alltihopa. så bra så att det blir för svårt att kommentera. istället för nåt kärleksslisk, istället för nån dum klyscha.
och läppstiftet, man får verkligen en bild i huvudet och..
äsch skit.
det var underbart vackert och bra helt enkelt. favorit.
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

jaghetersara
jaghetersara