Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saxofoner

Du brukade alltid spela J. L. Carter för mig

men badrumsgolvet hindrade mig inte från att falla

och din axel är så mycket mjukare än badkarskanten

så snälla?

Mina tankar flödade likt ångan och steg upp till taket hand i hand, blandades inne i ventilationsystemet och spriddes till slut ut i luften.

 




Fri vers av jaghetersara
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jaghetersara
jaghetersara