Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperslös

 

Jag lever mitt A4-liv

med hålen åt fel sida

för att jag inte vill

märka skillnaden

mellan ditt och mitt

skrivhäfte

 

 

 

 




Fri vers av jaghetersara
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-23 00:22



Bookmark and Share


  andreawolf
klockren.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

jaghetersara
jaghetersara