Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är luft

Jag ritar din kropps konturer på min tapet,
den är kall
men sitter ännu kvar i fingrarna

Och blickarna som möttes halvvägs genom rummet,
sprang hem och gömde sig
inom oss

Så många gånger jag kysst luft
Så många gånger jag har strypt luft
Jag är luft,
och den kommer du aldrig undan




Fri vers av Tina-sol
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol