Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursäkta du står på min svans



Lina du trampade på en drake!
Vad snackar du om?
Lyft på foten.

Så lyfte Lina foten, men såg ingen drake.
Det är ingen drake här?
Haha nej såklart, drakar finns ju inte!




Övriga genrer av Kari
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:05



Bookmark and Share


  hellen
Ler, mycket mysigt skrivet. hälsningar Hellen
2007-01-26

    Elin Sundström
Vilken underbar rubrik! Rolig dikt också, tycker jag
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Kari