Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur askan in i elden?


Fenixhjärta

Hennes hjärta stod i brand
det enda som behövdes var en gnista
från ett annat hjärta

Hennes hjärta fortsatte brinna
och snart insåg hon hur plågsamt det var
när hjärtat stod i lågor

Hennes hjärta blev skadat
för elden kunde inte ens släckas
av blodet som passerade det

Hennes hjärta brann upp
och hon slutade existera
för man kan inte leva utan ett hjärta

Men en dag vaknade hennes hjärta
Av ett annat hjärtas gnistor som tände glöden
ur askorna som en gång var hennes hjärta




Fri vers av Kari
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kari